CHP'li Özel'den AKP'ye: Bunları size söyleten motivasyon korku!

CHP'li Özel'den AKP'ye: Bunları size söyleten motivasyon korku!
CHP'li Özel, "kiralık vekil" söylemleriyle ilgili, "Kiralık vekil, alım-satım ne bunlar? Bunları size söyleten motivasyon korku. Yeni partilere yönelmenin önüne geçmek için onu yasaklayalım bunu yasaklayalım! Bu açıklamayı alın sizin partinize geçen milletvekillerine ben bunları söyledim deyip yüzlerine söyleyin" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası baskın seçime katılmaları için Gelecek ve DEVA partilerine milletvekili desteği verebilecekleri yönündeki açıklamasına AKP'den tepki gelmesine sert yanıt verdi.  

Özel'in açıklamaları şöyle: 

"15 milletvekili demokrasi yolculuğuna çıkardı. İyi Parti'nin seçime girmesini sağladı. Kararı kim verecek? Millet. Eğer millet yüzde 0,5 oy verseydi biz mahcup olurduk ama millet yüzde 15 oy verdi. İyi Parti'ye cumhur ittifakı kumpas kurdu ama biz arkasında durduk. Millet kararını ne yönde vermiş? Kurulan kumpası görmüş, demokrasi mücadelesini de haklı görmüştür. Şimdi yeni kumpas peşindeler. Hepimiz biliyoruz ki Cumhur İttifakı mum gibi erimektedir. Şimdi yeni kumpaslara hazırlık. Bir şey yapacaklar ama onu gerekçelendirirken yatıkları ifadeler son derece felakettir. Naci bey borsa borsa diyorsunuz da borsa da alım satım olu biz daha o tahtada daha hiç işlem yapmamışız. O borsada bizim işlemimiz kapalı allaha şükür. Kiralık vekil, alım-satım ne bunlar? Bunları size söyleten motivasyon korku. Yeni partilere yönelmenin önüne geçmek için onu yasaklayalım bunu yasaklayalım! Bu açıklamayı alın sizin partinize geçen milletvekillerine ben bunları söyledim deyip yüzlerine söyleyin. Biz Naci Bey'den özür bekliyoruz. Bu ifadeler talihsizlik. Elinizden geleni aklınıza koymayın. Ama bu meclisin en çok sandalyeye sahip partinin grup başkanı ile grup başkanvekili arasındaki çelişki her şeyi göstermektedir. Bu kukla siyaseti eninde sonunda son bulacaktır. "

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar