CHP'li Özel'den Adalet Bakanı Gül'e 'fezleke' tepkisi

CHP'li Özel'den Adalet Bakanı Gül'e 'fezleke' tepkisi
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert eleştiren CHP'li Engin Özkoç hakkında, “Fezlekeyi derhal meclise göndereceğiz" ifadelerini kullanan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, önceki gün Meclis'te yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert eleştirilerde bulunmuştu. 

Tele 1'in haberine göre Meclis’teki kavga sırasında aldığı darbeler yüzünden kafasında ve yüzünde darbeler oluşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç için soruşturma başlatılmış kavga sonrasında AKP’li Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kendi twitter hesabı üzerinden; “Engin Özkoç, yaptıklarının hukukta bir karşılığı olduğunu görecek. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı fezlekeyi derhal meclise göndereceğiz.” açıklamasını yapmıştı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN CEVAP 

Özgür Özel, Gül’ün bu açıklamaları hakkında, “Adalet Bakanısın; Beklenir ki biraz hukuka saygın, Biraz da utanma duygun olsun. Henüz yazılmamış fezlekeyi nasıl Meclis’e yolluyorsun. Bu emir komuta zinciri içindeki rolünden hiç mi sıkılmıyorsun? Sarayın zabiti, majestelerinin katibi…” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar