CHP'li Murat Emir'den Fahrettin Koca'ya çok konuşulacak yanıt

CHP'li Murat Emir'den Fahrettin Koca'ya çok konuşulacak yanıt
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Belge denilen, iddia edilen evrakla ilgili üzerinde bir tarih yok" dedi. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den cevap geldi.

Cumjuriyet Halk Partisi  Ankara Milletvekili Murat Emir'in "Koca'nın bin 512 hasta var dediği gün 29 bin 377 vaka vardı" iddiasına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi. "Belge denilen, iddia edilen evrakla ilgili üzerinde bir tarih yok" diyen Bakan Koca, tablodaki bütün verilerin doğru olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in "Koca'nın bin 512 hasta var dediği gün 29 bin 377 vaka vardı" iddiasına yanıt veren Bakan Koca, "Hangi tarih aralığında alındığına dair bir not yok. Bizim kullandığımız programda böyle bir arayüz yok" ifadelerini kullandı.

MURAT EMİR'DEN CEVAP

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Bakan Koca'nın 'üzerinde tarih' yok yanıtına cevap verdi. 

Murat Emir'in paylaşımı şöyle:

"Sağlık Bakanı, 29 bin 377 vaka iddiamıza yanıt veremedi.

"Üstüne, belirti göstermeyen vakaların tabloya dahil edilmediğini de belirterek, iddiamızı doğrulamış oldu. 'Tarih yok' dediğiniz belgenin de tarihini işaretledik, buradan bakabilirsiniz sayın @drfahrettinkoca"

emirr.png

emirr111.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar