CHP’li Mahmut Tanal’dan dikkat çeken çadır paylaşımı

CHP’li Mahmut Tanal’dan dikkat çeken çadır paylaşımı
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çankaya Köşkü’nü boşatmadığı için eleştirilerin odağına yerleşen Binali Yıldırım köşkü boşaltana kadar konutun önünde çadır kurmayı planladığını açıkladı.

Başbakanlık yaptığı dönemde Çankaya Köşkü’nde oturmaya başlayan ve Başbakanlığının bitiminin üzerinden konutu  uzun süre boşaltmadığı için eleştirilerin odağına yerleşen Binali Yıldırım, geçtiğimiz gün Çankaya Köşkü’nü boşaltmıştı.

Daha önce Meclis’e verdiği soru önergesinde Binali Yıldırım'ın Çankaya Köşkü'nde oturmasını gündeme getiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Tanal, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara’ya çadırıyla geldiğini ifade ederek Boşaltılana kadar Çankaya Köşkü önünde çadır kuracaktım. Binali bey ayrılmış, yetişemedik” ifadelerini kullandı.

Tanal paylaşımına ayrıca çadırın fotoğraflarını da ekledi.

İşte Tanal’ın o paylaşımı:

Ankara’ya çadırımla geldim.

Boşaltılana kadar Çankaya Köşkü önünde çadır kuracaktım.

Binali bey ayrılmış, yetişemedik.

Kısmet Meclis’eymiş. Mustafa Şentop, soru önergelerimizi “kişilik ve özel yaşama dair” deyip reddetmeye devam ederse çadırı makamının önüne kuracağım.

tanal-sosyal.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar