CHP'li Gamze Taşçıer, korona virüsü 1 yıl önceden biliyordu iddialarını yalanladı

CHP'li Gamze Taşçıer, korona virüsü 1 yıl önceden biliyordu iddialarını yalanladı
CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, hakkında çıkan, "COVID-19 aşısının zorunlu olmasıyla ilgili kanun teklifi verdi" şeklindeki iddiaları yalanladı.

CHP Milletvekili Gamze Taşçıer, hakkındaki iddialara yanıt verdi. "Benim COVID-19 aşısının zorunlu olmasıyla ilgili ne dün, ne bugün verilmiş bir kanun teklifim yok" diyerek iddiaları yalanlayan Taşçıer, "Henüz Faz-3 çalışmaları dahi tamamlanmamış bir aşının zorunlu olmasını ifade etmek zaten akla ve bilime aykırıdır. Komplo teorilerine değil, bilime inanın" açıklamasında bulundu. 

Kendisi hakkında ısrarla bu tür iddiaların öne sürülmesini ve korona virüsün çıkışını 1 yıl önceden bildiğini iddia edenlere yanıt veren Taşçıer, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Israrla benim COVID-19 virüsünün çıkışını bir yıl önceden bilip bununla ilgili kanun teklifi verdiğim gibi bir deli saçması dolaşıyor. Komplo teorisinde mantık aranmaz da, bu kadar uçuk olması hayret verici. Yine de açıklamış olayım, teklifim çocukluk dönemi aşılarıyla ilgili..."

AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Mehmet Ali Önel, "CHP’li vekil Gamze Taşcıer, Nisan 2019'da TBMM'ye zorunlu aşı yasa teklifi veriyor. Teklifte; zorunlu aşıyı reddedenlere bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilmesi isteniyor. O tarihte henuz Pandemi yok! Bu yasa nerden aklına gelmis acaba!" diyerek söz konusu iddiayı gündeme getirmişti.

258517-585x684-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar