CHP'li Erdoğdu'dan AKP'li Ünal'a: "Ya alfabeyi bilmiyor ya da ekonomiyi"

CHP'li Erdoğdu'dan AKP'li Ünal'a: "Ya alfabeyi bilmiyor ya da ekonomiyi"
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katıldığı bir televizyon programında söylediği "Korona virüs sonrası Türkiye'den bir 'V' modeli sıçrama bekliyorum" ifadelerine Aykut Erdoğdu'dan tepki geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kanal 7'deki Başkent Kulisi programında canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Yeni tip korona virüsle mücadeleye ilişkin bir soru üzerine Ünal, "Türkiye korona ile mücadelede diğer ülkelerle kıyaslandığında hem sağlık sistemi hem de bilişim altyapısından üretim yeteneğine kadar adeta destan yazdı" diye konuştu.

Ünal, korona virüs sonrasına ilişkin soru üzerine, "Üretim yeteneği güçlü ülkeler bu kriz sonrasında, hani kriz sonrası bir 'L' modeli dediğimiz, 'U' modeli dediğimiz ve 'V' modeli dediğimiz gelişim süreçleri vardır. Türkiye'den bir 'V' modeli sıçrama bekliyorum ben kovid sonrası. Diğer ülkeler oturup sistemlerindeki bu iyileştirmeleri düşünürken, Türkiye zaten üretim yeteneği, krizi yönetme becerisi ve yüksek potansiyeli ile ciddi anlamda bir sıçrama gerçekleştirecek" değerlendirmesinde bulundu.

AYKUT ERDOĞDU: "YA ALFABEYİ BİLMİYOR YA EKONOMİYİ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Mahir Ünal'ın açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi. Erdoğdu, "Mahir Bey ya alfabeyi bilmiyor ya da ekonomiyi..." ifadelerini kullandı.

aykuterd.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar