CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan Mehmet Hilmi Güler hakkında bomba iddia

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan Mehmet Hilmi Güler hakkında bomba iddia
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in aynı zamanda Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı olduğunu tespit ettiğini iddia etmişti. Güler hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

CHP’li Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yaparsa AK Parti yapar” notuyla birlikte Güler’in yönetim kurulu başkanı olduğunu gösteren bir belge paylaştı. "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hilmi Güler'in aynı zamanda Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik. Yaparsa AK Parti yapar" diyen Yavuzyılmaz'ın paylaşımı şöyle:

deniz-yavz.jpg

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in aynı zamanda Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı olduğunu tespit ettiğini iddia etmişti. Yavuzyılmaz daha sonra yaptığı paylaşımda Hilmi Güler'in Turkcell Yürütme Kurulu Üyeliğinden 05.03.2020 tarihinde ayrıldığını duyurdu.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler'in Turkcell Yürütme Kurulu Üyeliğinden 05.03.2020 tarihinde ayrıldığını yazdı. 

Öte yandan Yavuzyılmaz yeni bir açıklamada bulunarak, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler'in Turkcell'e ait bir firma olan Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyeleri olduğunu yazdı.

yavuzyilmaz1.jpgyavuzyilmaz2.jpgyavuzyilmaz3.jpgdeniz-yavuzyilmaz-tw.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar