CHP'li Çeviköz: CHP heyeti Mısır'ı ziyaret edebilir

CHP'li Çeviköz: CHP heyeti Mısır'ı ziyaret edebilir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Mısır'a bir heyet gönderilmesi için Kahire yönetimine bildirimde bulunduklarını açıklarken, 'CHP heyeti olarak önümüzdeki haftalarda Mısır'a ziyaret olabilir. Öyle bir gelişme bekliyorum' diye konuştu.

CHP'li Çeviköz'den Mısır'a ziyaret açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün yaptığı açıklamada, yıllardır gergin olan Mısır'la olan ilişkilerin düzeltileceği sinyallerini vererek, ''Diplomatik düzeyde temaslarımız başladı'' dedi. Mısır-Türkiye ilişkileri tekrardan iyileşebilecek mi diye tartışılırken dikkat çeken bir açıklama da CHP'den geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Mısır'a bir heyet gönderilmesi için Kahire yönetimine bildirimde bulunduklarını açıklarken, ''CHP heyeti olarak önümüzdeki haftalarda Mısır'a ziyaret olabilir. Öyle bir gelişme bekliyorum'' dedi. 

"SİYASİ BOŞLUK OLUŞTURDU"

AjansBizim'den Ayla Ganioğlu'nun sorularını yanıtlayan Çeviköz, bölge için önemli iki ülkenin büyükelçilik seviyesinde temsil edilmemesinin önemli bir siyasi boşluk oluşturduğunu söylerken, bu sorunun giderilmesi gerektiğini belirtti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar