CHP'li belediyeler Avrupa'ya damgasını vurdu! 5 ödül geldi...

CHP'li belediyeler Avrupa'ya damgasını vurdu! 5 ödül geldi...
Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı ödülünü Türkiye'den almaya hak kazanan tek belediye CHP'li Şişli Belediyesi oldu. Öte yandan konseyin Şeref Plaketi Ödülü ise Türkiye'den sadece Büyükçekmece Belediyesi'ne gitti. CHP'li Seyit Torun, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Başkanlarımızı yürekten kutlarım. İyi ki varsınız!" ifadelerini kullandı.

Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı ödülünü Türkiye'den almaya hak  kazanan tek belediye CHP'li Şişli Belediyesi oldu. Konseyin Şeref Plaketi Ödülü ise Türkiye'den sadece Büyükçekmece Belediyesi'ne gitti.

CHP’li Çiğli, Çorlu ve Selçuk belediyeleri Avrupa Konseyi’nin Avrupa Diplomasi Ödülü’ne layık görüldü. Ödül bu alanda en yüksek seviye olan Avrupa Ödülü'nün ilk basamağı olarak değerlendiriliyor.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'li belediyelerin Avrupa Konseyi'nde aldıkları ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

Twitter'dan bir açıklamada bulunan Torun, şu ifadeleri kullandı:

"Gurur duyuyoruz! Her yıl düzenlenen Avrupa Konseyi’nin Şeref Bayrağı Ödülünü Türkiye’den almaya hak kazanan tek belediye Şişli Belediyemiz,aynı konseyin Şeref Plaketi Ödülü ise Türkiye’den sadece B.Çekmece Belediyemize ait. Başkanlarımızı yürekten kutlarım. İyi ki varsınız!"

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Anka Haber Ajansı'na, açıklamalarda bulundu. Torun, CHP’li Çiğli, Çorlu ve Selçuk belediyeleri Avrupa Konseyi’nin Avrupa Diplomasi Ödülü’nü alması nedeniyle kutlayarak, şunları söyledi:

“Diplomasiye olan katkıları ve kendi sınırları içinde uzlaşı kültürü yaratmaları, halkı kucaklamaları ve bu anlamda ortaya koydukları hizmet performansı değerlendirildiğinde bu ödülü aldılar. Belediyelerimiz pandemi sürecinde de büyük başarı gösterdiler.”

'YERELDE BAŞARDIK, GENELDE DE BAŞARACAĞIZ'

"Yapılan bütün anketlerde belediyelerimizin başarısı ortada ve merkezi yönetimle yarışır haldeler. Merkezi yönetimin boş bıraktığı alanlarda bile belediyelerimiz vatandaşın hizmetinde. Belediyelerimizin başarısı bize genel iktidarın yolunu açacak. 31 Mart seçimleri öncesi bize haksız suçlamalar yapıldı ama şimdi bizim belediyelerimiz ortaya koyduğu performans ile kendilerini ispat etti. Yerelde başardık, genelde de başaracağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar