CHP’li başkan Alper Taşdelen makam aracını satıyor

CHP’li başkan Alper Taşdelen makam aracını satıyor
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, makam aracını satışa çıkardığını duyurdu. Diğer belediye başkanlarına çağrıda bulunan Taşdelen, “İktidar yapmıyor; eleştiriyoruz. Biz yapalım. Biz örnek olalım. Ülke ekonomisi bu haldeyken lüks makam aracına binmeyelim" ifadelerine yer verdi.

CHP’li başkan makam aracını satışa çıkardı!

Ankara’da Çankaya Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Alper Taşdelen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla makam aracını satışa çıkardığını açıkladı.

Taşdelen, “Ülkede ekonomi bu haldeyken tasarrufa kendimizden başlayalım diyerek, Audi makam arabasını satacağımızı duyurmuştum. 6 aydır da kullanmıyorum. Makam arabasının ATO'dan değerlemesi geldi. Yakında ihaleyle satışına çıkacağız. Temiz. Doktordan değil; Başkan'dan.” dedi.

gkjghjkhkhk.jpeg

Taşdelen, ardından bir paylaşım daha yaparak “İktidar yapmıyor biz yapalım. Biz örnek olalım” ifadesini kullanıp şu çağrıyı yaptı:

“CHP'li belediye başkanları olarak bir görevimiz var. İktidar yapmıyor; eleştiriyoruz. Biz yapalım. Biz örnek olalım. Ülke ekonomisi bu haldeyken lüks makam aracına binmeyelim. Gelin; o araçları satalım; parasını yoksul çocuklarımıza tablet almaya, bursa, sosyal yardıma harcayalım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar