CHP’li Ali Mahir Başarır'dan istifa eden o vekile manidar gönderme

CHP’li Ali Mahir Başarır'dan istifa eden o vekile manidar gönderme
CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, geçen haftalarda 350’den fazla CHP parti üyesinin istifa edeceği iddiasıyla gündeme gelen Yalova’da dört günlük bir çalışma programı gerçekleştirdi. Başarır, ismini anmadan Yalova Milletvekili Özcan Özel’in istifasına değinerek manidar bir göndermede bulundu.

CHP’li Ali Mahir Başarır, ismini anmadan Yalova Milletvekili Özcan Özel’in istifasına değinerek, “Yalova’da bir milletvekilimiz gitti. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova’da 135 milletvekili var, bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.

CHP’li Başarır devamında da, “Bizler gelip geçiciyiz. Havadan milletvekili olarak inmedik. Bizleri Yalova halkı, Mersin Halkı seçti. Eğer istifa gibi bir irademiz olacaksa önce onlara sormalıyız. Halk bizi kapının önüne koymadıkça kendi irademizle istifa edemeyiz. Bizim birbirimizle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz tek adamla, Sarayla, adaletsizlikle, haksızlıkla, yolsuzlukla ve yapılan hukuksuzlukladır” dedi.

YALOVA'DA 500 YENİ ÜYE

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, seçilmiş Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova İlçe Başkanları ve yöneticileri ile birlikte 4 günlük yoğun çalışma programı gerçekleştirdi. Dört günlük yoğun programın sonunda Yalova’nın Çiftlikköy, Çınarcık ve diğer ilçelerinden çoğunluğu genç olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’ne 500 yeni üyenin katıldığı rozet takma töreni düzenlendi.

Tören öncesinde CHP’ye katılan yeni üyelere seslenen CHP’li Başarır, “Değerli yol arkadaşlarım; Cumhuriyet Halk Partisi, otellerde, masa başlarında kurulan bir parti değildir. Kurutuluş mücadelesinin, alın terinin, Kuvayı Milliye’nin, devrimlerin partisidir. O yüzden yaklaşık 100 yıldır dimdik ayaktayız. Biz hiçbir emperyalist güçlere boyun eğmedik. Mecliste bize seçim kaybettiniz dediler. Evet, seçim kaybettik ama namusumuzu ve şerefimizi asla kaybetmedik dedik” sözlerini dile getirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar