CHP'li Ali Mahir Başarır'dan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e yanıt!

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e yanıt!
CHP'li Ali Mahir Başarır daha önce katıldığı bir televizyon programında Türk askeri için kullandığı sözler neticesinde eleştiri almıştı. Başarır, kendisini daha önce linçleyen AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in dili sürçerek söylediği sözler için kınadı.

CHP'li Ali Mahir Başarır katıldığı bir televizyon programında Türk ordusu için sarf ettiği cümleler sebebiyle hakkında linç kapmayası başlatılmıştı. Başarır, AKP sözcüsü Ömer Çelik'in dili sürçerek söylediği Türkiye, DEAŞ ile mücadele eden yegâne terör örgütüdür”, “Türkiye, PKK ve tüm terör örgütleriyle de mücadele eden yegâne terör örgütüdür” cümlelerini kınadı. 


"ONLAR İÇİN NEYİN KASTEDİLDİĞİ DEĞİL KİMİN SÖYLEDİĞİ ÖNEMLİ"


Başarır, "imdi, işine geldiğinde ‘FETÖ, YPG/PKK'ya kadar terör örgütünün borazanlığını yapanlar ülkemizin güvenliğini genişletme gayretlerini engellemeye çalışıyorlar’ diyen Sayın Cumhurbaşkanı çıkıp iki laf da partinizin sözcüsü için edecek misiniz? Benim neyi kastettiğim çok açık ortadayken ‘Tabii ki adalet bunun cevabını verecek…’ diyen Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar,  şimdi çıkıp da Ömer Çelik için iki laf edip, suç duyurusunda bulunacak mısınız? Programda ‘Mehmetçiğin tek bir postalını dünyalara değişmem’ dediğim halde ertesi gün ‘İnanıyorum ki hukuk da bunun gereğini yerine getirecektir’ diyen Sayın Genelkurmay Başkanım iki laf da Ömer Çelik’e edecek misiniz? Etmezler, tabi ki etmezler. Çünkü onlar için önemli olan sözleri söyleyenin neyi kastettiği değil, sözleri söyleyenin kim olduğudur” şeklinde konuştu.

T24'ÜN Haberine göre CHP'li Başarır, “Buradan sesleniyorum; hayatım boyunca düşünmediğim ve düşünmeyeceğim bir konu hakkında sözlerimin çarpıtılmasına göz yumarak hakkımda iftira atan ancak AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in sözleri karşısında süt dökmüş kedi gibi davranan herkesi, her platformda müfteri ilan edeceğim” dedi. 

"ÖMER ÇELİK KENDİ KENDİNİ KINASIN"


Kendisi hakkında linç kampanyasına AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in de katıldığını belirten CHP’li Başarır, “Ne yazık ki AKP Sözcüsü Sayın Ömer Çelik, ne olduğunu araştırmadan, dinlemeden, izlemeden kendisi de linç kampanyasına katılmış ve beni kınadığını sosyal medya hesabından açıklamıştı. Şimdi çıksın sosyal medya hesabı üzerinden kendi kendini kınayan bir açıklama paylaşsın” diye konuştu.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar