CHP'li Ali Mahir Başarır Osmangazi Köprüsü'nden iktidara çok sert tepkide bulundu

CHP'li Ali Mahir Başarır Osmangazi Köprüsü'nden iktidara çok sert tepkide bulundu
CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, getirilen sokağa çıkma yasağının bulunduğu 10 Ocak Pazar gününde, Osmangazi Köprüsü'nden seslendi ve "Yollar bomboş ama biz her gün için 40 bin araç garantisi vermişiz. İşte bu yüzden kamulaştıracağız" dedi.

Osmangazi Köprüsü’nün üzerinden iktidara seslenen CHP’li Başarır, ‘’Bugün sokağa çıkma yasağı var. Yollar bomboş ama biz her gün için Beşli Çete'ye, 40 bin araç garantisi vermişiz. 2021 yılı zamlarına göre; otomobiller için geçiş ücreti 147.5 TL oldu. Bir günde bu rakam 6 milyon TL yapar" sözlerini dile getirerek verilen rakamı ve geçiş garanti ücretlerini eleştirdi.

CHP’li Başarır, ‘’İşçiye pandemi, köylüye pandemi, memura pandemi ama bu beyefendilere yasak ve pandemi yok. Her gün 6 milyon TL’yi ödüyoruz. Verilen geçiş garantileri, vatandaşımızın cebinden çıkarken ve salgın döneminde vatandaşımıza aylık yardım bile yapılmazken, bu ‘Beşli Çete’ ye ise devlet eliyle geçiş garantileri üzerinden yardım yapılmaktadır’’ ifadelerini kullanarak CHP’nin ‘Kamulaştırma’ çağrısını da yineledi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar