CHP'li Ağbaba ile çiftçinin diyaloğu herkesi kahkahaya boğdu: "AKP'liysen gittin CHP'li sen..."

CHP'li Ağbaba ile çiftçinin diyaloğu herkesi kahkahaya boğdu: "AKP'liysen gittin CHP'li sen..."
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Niğdeli esnaf ve çiftçiyle buluştu. Bu sırada CHP'li Ağbaba ile çiftçinin diyaloğu herkesi kahkahaya boğdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Niğdeli esnaf ve çiftçiyle bir araya geldi. Bir ayakkabıcı ile Ağbaba arasında da şu esprili konuşma geçti:

“Ağbaba: Para çok sende

Ayakkabıcı: Tayyip koymadı

Ağbaba: Tayyip cebinizden mı aldı parayı, ne yaptı? Tayyip’in ne suçu var?

Ayakkabıcı: Abi bitirdi ya. Ülke diye bir şey kalmadı ki ya. Ülkeyi bitirdi adamlar. Esnaf da bitik, çiftçi de bitik.”

Araç lastikleri sattığını anlatan başka bir esnaf de eski fiyatlarla yeni fiyatları karşılaştırarak “Eskiden mal yoktu, para vardı. Şimdi mal var, para yok” diye konuştu.

Ağbaba, çiftçilerin sorunlarını da dinledi. 

 

 

"AKP'LİYSEN BİTTİN CHP'LİYSEN..."

Kula köyündeki yurttaşlar, AKP’li olmadıkları için ayrımcılığa uğradıklarını anlattı. Kulalı bir köylü, eşinin engelli maaşının kesildiğini ve bu sorunun çözülmediğini dile getirdi. Köylü, tarımın, inşaatın ve sanayinin bittiğini söyleyerek, “Mal ayak altında, süt ayak altında, yem 200 lira oldu. Saman 1.100-1.200 lira oldu. Ne olacak bu çiftçinin hali? İlacın yanına varamıyoruz” dedi. Başka bir köylü de CHP’li oldukları için patateslerini devletin almadığını belirterek, “CHP’liysen bittin. Ankara’da buranın namı var. Tayyip Erdoğan’ın kulağına gitti… Kırmızı kalem yemiş köy, Tayyip’ten. Tayyip Erdoğan götürdü AK Partili olanlarınkini. Burada bir iki tane züppesi var, onları yazdı. Benimki kaldı orada. AK Partiliysen gittin, CHP’liysen … yedin” diye konuştu.

Kaynak: Anka

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar