CHP'li Adıgüzel: Yüzde 54'ü en az bir CHP'li belediyeden hizmet alıyor

CHP'li Adıgüzel: Yüzde 54'ü en az bir CHP'li belediyeden hizmet alıyor
Partisinin Konya 37. Olağan İl Kongresi'nde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Kentli nüfusun yüzde 54'ü en az bir CHP'li belediyeden hizmet alıyor" dedi.

"En az 1 CHP'li belediyeden..."

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 37. Konya Olağan Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Kongreye katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, açıklamalarda bulundu. Kentli nüfusunun yüzde 54'ünün 1 CHP'li belediyeden hizmet aldığını belirten Adıgüzel, "İstanbul seçimleri tekrarlanınca belki Türkiye genelindeki başarımızın tam anlamlandırılması noktasında eksiklikler olmuş olabilir. Bunun için hafızamızı tazeleyelim istiyorum. İstanbul seçimleri tekrarlandığı için oraya odaklandık ama Adana'ya, Muğla'ya, Antalya'ya, Mersin'e, İzmir'e, Tekirdağ'a ve Ankara'ya baktığımızda oyumuzu artırmış durumdayız. Türkiye'nin dört bir yanında başarı elde ettik. Ülkedeki kentli nüfusun yüzde 54'ü en az bir CHP'li belediye başkanından hizmet alıyor" dedi. 

"DİMDİK AYAKTA DURURUZ" 

CHP'nin İş Bankası meselesinde dimdik ayakta duracağını belirten Adıgüzel, "Gündemi değiştirmek isteyenler bir anda İş Bankası'nı yeniden gündeme getirdi. Herkes bir anda İş Bankası'na el uzatıldığını görünce Kenan Evren'i hatırlamıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına el uzatanlara karşı CHP, dimdik ayaktadır. Tek bir adım bile taviz vermeyecektir. İş Bankası süreci, birilerinin yanıltılmasıyla, birilerinin algı yönetimiyle farklı algılatılmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası doğrultusunda CHP, İş Bankası'nda temsil edilmektedir. Ancak tek bir kuruş dahi ekonomik geliri yoktur. Birileri bunu siyasetin gündemini değiştirmek için kullanıyor" ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar