CHP’den Tayyip Erdoğan'a “İstanbul” yanıtı!

CHP’den Tayyip Erdoğan'a “İstanbul” yanıtı!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili açıklamalarına CHP'den yanıt geldi. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,“Saray istiyor ki oraları da ben yöneteyim. Kendi yönetemediği yerlere de mobbing uyguluyor, ya kayyum atıyor ya da mobbing uyguluyor” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tarafsız Haber Ajansına konuştu. Torun, Cumhurbaşkanı’nın, “İstanbul’da 3 ay gibi bir süre sonra, havalar böyle giderse, İstanbul susuzluğa doğru yürüyor. Benzer şey Ankara için de geçerli” sözlerine ilişkin şunları ifade etti:

“Hepsi bir algı yönetimi. Sonuçta kuraklık Türkiye’nin içinde bulunduğu bir durum ama İstanbul’un şu anda su sorunu yok. Bu kuraklık devam eder olağanüstü bir iklim yaşarız tehdit unsuru oluşur mu, oluşabilir ama şu anda İstanbul’un bir su sorunu yok. Oluşmuş yakın bir zamanda yok. Olmaması için de şu anda zaten bir sürü çözüm önerileri, bir sürü tedbirler geliştiriliyor, oluşturuluyor yani o anlamda.

“CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINDA OTURAN BİR KİŞİYE YAKIŞMIYOR”

Tamamen belediyelerimizi başarısız gösterme algısı. Cumhurbaşkanlığı makamında oturan bir kişiye yakışmıyor. Böyle belediyelerle uğraşmak, arsa ile uğraşmak, arazi ile uğraşmak yakışmıyor. Saray eğer belediyeleri de yönetmek istiyorsa hepsini kaldırsın ortalıktan, tamamını saraya bağlasın ama bunlar seçilmiş insanlar. Bunlar halkın iradesiyle göreve gelmiş insanlar.

“SARAY İSTİYOR Kİ ORALARI DA BEN YÖNETEYİM”

Bütçeleri ayrı, hizmetleri kanunla yasal sorumlulukları belli ama şimdi saray istiyor ki oraları da ben yöneteyim, oralarda da kendi yönetemediği yerlere de mobbing uyguluyor ya kayyum atıyor, ya da mobbing uyguluyor, bunu kabul etmemiz mümkün değil.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar