CHP'den Hamza Yerlikaya'ya çağrı

CHP'den Hamza Yerlikaya'ya çağrı
CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemi ile ilgili düzenlediği basın toplantısında Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na atanan Hamza Yerlikaya'ya çağrıda bulundu.

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na atanan Hamza Yerlikaya, bakan yardımcısı maaşı, Cumhurbaşkanı başdanışmanı maaşı ve sporcu şeref aylığının yanında böylelikle 4’üncü maaşını Vakıfbank’tan alacak. 

'HAMZA YERLİKAYA NE YAPACAK?'

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP'nin MYK gündemine ilişkin düzenlediği basın toplantısında konuşan Faik Öztrak, "Kamu bankasının yönetim kurulunda Hamza Yerlikaya ne yapacak? Doğruyu yanlışı nasıl gösterecek. Damadın talimatlarına nasıl itiraz edecek? Bakan yardımcısı maaşı, Cumhurbaşkanı başdanışmanı maaşı ve şeref aylığından sonra dördüncü bir maaşa Hamza Yerlikaya'nın ihtiyacı mı var? Eğer varsa da bu millet ay yıldızlı bayrağını dünya gönderlerine çektirenlerin arkasından yürür ona gerekli desteği verir" ifadelerini kullandı.

'AFFINI İSTE'

"Hamza kardeşim" diyerek Yerlikaya'ya seslenen Öztrak, "Seni banka yönetimine atayanlara teşekkür edip affını iste. Affını iste de herkes Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcuyu bir defa daha görsün" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar