CHP'de köstebek alarmı! Bilgileri kim sızdırıyor?

CHP'de köstebek alarmı! Bilgileri kim sızdırıyor?
Cumhuriyet Halk Partisi'nde bazı özel bilgilerin basına ve sosyal medyaya sızdığı iddiası gündemde. CHP yönetimi, bilgileri kimin sızdırdığının tespit edilmesi için harekete geçerken, internette parti içi yazışma gruplarındaki paylaşımlara sınırlama getirildi.

Parti Meclisi toplantısı, internette parti içi yazışma gruplarındaki paylaşımlar ve CHP'nin özel bilgilerin dışarı sızdığı iddia edildi. Parti Meclisi toplantısında yapılan sunumda CHP'nin üye kaybettiğine yönelik bilgiler de basına yansımıştı. Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bu haberleri yalanlamıştı. CHP'nin kritik toplantısındaki bu önemli bilginin sosyal medyada yer bulmasının ardından önlemler artırıldı.

MİLLETVEKİLLERİ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI UYARILDI! 

TRT Haber'de yer alan habere göre, CHP yönetimi harekete geçti, öncelikle bilgileri sızdıran köstebeğin tespit edilmesine çalışılıyor. Bir daha böyle bir durum yaşanmaması için ise özel önlemler devrede. Milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları uyarıldı. CHP Grup yönetimi de harekete geçti. Milletvekillerinin bulunduğu WhatsApp grubu tasfiye edildi, yeni kurulan gruba ise sıkı kurallar getirildi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar