CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'tan iyi haber!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'tan iyi haber!
Bir süre önce korona virüs testi pozitif çıkan ve Mersin Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Aydınlık'ın tedavisi normal serviste sürüyor.

CHP’li vekilden iyi haber geldi!

Bir süre önce korona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve günlerdir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık hayati tehlikeyi atlatarak normal servise alındı. Sözcü'de yer alan habere göre, CHP'li Aziz Aydınlık'ın, sağlık durumu ile ilgili son durumu kızı Erbil Aydınlık sosyal medya hesabından yaptı. Erbil Aydınlık, babası Aziz Aydınlık'ın korona virüs tedavisi nedeniyle uzun süren tedavisinin ardından yoğun bakımdan normal servise alındığını, bir müddet daha hastanede tedavi altında bulunacağını yazdı.

"SÜRECİN BAŞINDAN BERİ YAKIN TAKİP..."

Erbil Aydınlık, şu açıklamayı yaptı: “Bu sürecin başından itibaren yakın takipte olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'ya, Grup Başkanvekilimize, PM Üyelerimize, Milletvekillerimize ve yanımızda olan, dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan arayan soran dost, akraba, hemşehrililerimize ve partililerimize teşekkür ve minnetlerimizi sunarız. Güzel dileklerini ve dualarını eksik etmemelerini temenni ediyoruz. Darısı şifa bekleyen tüm hastalarımıza.”

"GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ"

Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavisi normal serviste devam eden CHP'li Aziz Aydınlık, korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını 6 Ekim’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla duyurarak, “Genel sağlık durumum iyi, tedavim bir süre hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. En derin sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullanmıştı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar