CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in SMA hastaları önerisine Fahrettin Koca yanıt verdi!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'in SMA hastaları önerisine  Fahrettin Koca yanıt verdi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “TRT payı SMA hastaları için kullanılsın” önerisini sunan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’e yanıt verdi.

'TRT payı SMA’lılara ödensin' önerisine Bakan Koca'dan yanıt

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, SMA hastalarının sorunlarını Meclis gündemine taşıyarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanıtlamasını istemişti. 

TRT PAYI SMA HASTALARINA VERİLSİN


Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, Adıgüzel, önergesinde, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile ortaklaşa bir protokol düzenleyerek, elektrik faturalarına eklenerek vatandaştan toplanan TRT payını SMA hastaları için bir yardım fonuna dönüştürme girişiminiz olacak mıdır” sorusunu yöneltti.

KOCA'DAN YANIT


Milletvekilin önergesini yanıtlayan Koca, “SMA hastası çocuklarımız için güncel ve işe yaradığı tespit edilen tüm tedaviler SMA Bilim Kurulumuzun önerisi ile uygulanmaktadır. Ülkemiz her şart altında vatandaşının tedavisini yapabilecek güçtedir. Devletimiz bilimsel olarak etkinliği kabul edilen her tedaviyi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ücretsiz olarak vatandaşlarımıza sunmaya devam edecektir” dedi.
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar