CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi!

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi!
CHP Mersin Milletvekili, TBMM Genel Kurulu'nda Tank Palet Fabrikası'na ilişkin sözlerinin kesilerek verildiğini söyledi. Başarır, "Benim askerlik terhis belgemde postal kokusu var senin arkadaşlarında dolar kokusu var" dedi. 

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM Genel Kurulu'nda Tank Palet Fabrikası'na ilişkin sözlerinin kesilerek verildiğini iddia etti. Başarır, ""Benim lafımın başını sonunu keserek beni linç edemezsiniz" dedi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri toplantısında söz hakkı aldı. Başarır, TBMM'de hakkında Tank Palet Fabrikası'nın satılmasına ilişkin eleştirilerinin ardından açılan soruşturma hakkında konuştu. Ali Başarır, Meclis'teki konuşmasında Meclis'e haber vermeden bedelli askerlik yapıp ve bu süreçte de maaş alan milletvekillerini eleştirdi.

Gerçek Gündem'in haberine göre, AKP'li vekillerin sözlerine yanıt veren Başarır, "Sen arkadaşlarına bak. Hem bedelli askerlik yapıp hem bu devletten maaş almış. Benim askerlik terhis belgemde postal kokusu var senin arkadaşlarında dolar kokusu var" ifadelerini kullandı.

 


"Benim lafımın başını sonunu keserek beni linç edemezsiniz" diye konuşan Başarır sözlerine şu şekilde devam etti:

"Benim alnım açık, bana laf atmayın. Ben bu ülkede onurumla şerefimle askerlik yapmış terhis almış insanım. Sen arkadaşlarına bak. Hem bedelli askerlik yapıp hem bu devletten maaş almış.

Benim askerlik terhis belgemde postal kokusu var senin arkadaşlarında dolar kokusu var. Eğer ki bu ülkede bir savaş çıkarsa ben bu rozeti çıkartırım o üniformayı onurla giyerim. Benim lafımın başını sonunu keserek bir cümleyle beni linç edemezsin. Ben o konuşmamda Mehmetçik'in postalını vermem sana. 
 
Mehmetçik, asker benim başımın tacı. Ordu benim başımın tacı. Orduya hakaret eden şerefsizdir alçaktır ama şehide kelle diyen daha büyük şerefsizdir alçaktır"

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar