CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan kritik talimat! İşte 81 ile gönderilen belge...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan kritik talimat!  İşte 81 ile  gönderilen belge...
CHP Genel Merkezi, il ve ilçe teşkilatlarından, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi ve görevlendirilmelerin yapılmasını istedi. Ayrıca, ilerleyen sürece ilişkin belirtilen konu başlıkları ile ilgili olarak örgütlerin çalışmalarına başlamasının oldukça önemli olduğu ifade edildi.

CHP Genel Merkezi teşkilata örgüt çalışmaları hakkında gönderdiği yazıda, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması talimatını verdi. Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, il ve ilçe teşkilatlarından, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirilmelerin yapılması istendi.

'BELİRTİLEN KONU BAŞLIKLARI...'

CHP yönetimince il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda, örgütlerle sistemli ve sonuç alıcı temaslar sürdürebilmek, aynı zamanda parti çalışmalarına katkı sağlayabilmek amacıyla, genel merkezce, örgütsel yapı ve çalışmalar ile ilgili konulara yönelik bir takım planlamalar yapılması ve bu doğrultuda il ve ilçe örgütlerin aktif çalışmalarının değerlendirilmesi hususu ihtiyacının doğduğu belirtildi. Yazıda, ilerleyen sürece ilişkin belirtilen konu başlıkları ile ilgili olarak örgütlerin çalışmalarına başlamasının oldukça önemli olduğu ifade edildi.

'ÖRGÜT KURULSUN'

Buna göre yazıda; teşkilatlardan, ilçe ve belde örgütlenmelerinin tamamlanması, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması istenirken, mahalle temsilciliklerinin aktif çalışmalarına yönelik planlamalar yapılması, boş olan temsilciliklere de seçim/atama yapılması gerektiği ifade edildi. Yazıda, “Öbek örgütlenmesinin” gerçekleştirilmesinin talep edildiği yazıda ayrıca, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirmelerin yapılması gerektiği kaydedildi.

'YENİ ÜYE KAYDI' MESAJI 

Bütün sandıkların görev bilincine sadık üyelerle tamamlandığına dikkat edilmesi gerektiğine de dikkat çekilen yazıda; üyesi olmayan mahalle, köy ve sandık seçim çevrelerinin belirlenmesi ve ivedilikle üye kazandırılması, özellikle, aktif katılım gösterecek yeni üye kaydı yapılması, hususlarında, örgütlerin gereğinin yapılması istendi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar