CHP lideri Kılıçdaroğlu FETÖ'nün siyasi ayağını açıkladı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu FETÖ'nün siyasi ayağını açıkladı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında FETÖ'nün siyasi ayağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "FETÖ'nün önünü açan siyasi otorite FETÖ'nün siyasi ayağıdır. Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı; Recep Tayyip Erdoğan'dır!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"FETÖ'YÜ BU KADAR GÜNLENDİREN KİMLERDİR?"

"İdlib’den şehitlerimiz geldi, Allah’tan rahmet diliyorum, onlar bizim gururumuz.

Türkiye, Ortadoğu’da egemen güçlerin taşeronluğuna soyunmamalıdır, askerlerimiz bu nedenle şehit olmamalıdır!

Bütün işsizlere ve ailelerine sesleniyorum: Bütün annelere sesleniyorum. Bir baba kendi çocuğuna yiyecek bir şeyler götüremezse ailede huzur kalmamışsa oturup hepimizin bir vicdan muhasebesi yapmamız lazım. 

FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım dedim. Bilal'e anlatır gibi anlatacağım. Kim bu siyasi ayak? FETÖ'yü bu kadar güçlendirenler kimlerdir?"

"FETÖ İLE MÜCADELE EDİLMELİ DİYE BİR KARAR ALDI MI?"

"Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir birimin raporu, 'FETÖ devletin bütün kılcal damarlarına sızıyor'diyor, FETÖ'nün elemanlarını devletin kılcal damarlarına kim yerleştirdi, bunları buraya yerleştirenlere 'FETÖ'nün siyasi ayağı' diyoruz

Bu yetkiyi ancak belirli kişiler ve kurumlar kullanabilir, esnaf devlete FETÖ'nün müsteşarını tayin edebilir mi?

İktidardaki parti bu atamaları yapma konusunda tek yetkili, iktidardaki parti FETÖ üyelerini devletin kılcal damarlarına yerleştirirken 'Benim bundan bilgim yok, terör örgütü üyesi olduğunu bilmiyordum diyebilir mi?'

Bir sanayici düşünün FETÖ'nün elemanını bir üniversiteye rektör, dekan olarak atayabilir mi? Atayamaz. Peki bunu bir muhalefet partisi yapabilir mi? Yapamaz. Peki kim atadı bunları? Milli Güvenlik Kurulu, FETÖ ile mücadele edilmeli diye bir karar aldı mı? FETÖ'nün terör örgütü olduğuna dair tespit MGK'da yapıldı mı?"

"FETÖ'YE DEVLETİ TESLİM EDEN..."

"FETÖ’nün faaliyetleri devlet tarafından izleniyor muydu? FETÖ ile ilgili bilgiyi sadece MİT mi topluyordu? Evet, Milli Güvenlik Kurulu bu kararı aldı. Dönemin “MGK kararına karşı dönemin hükümeti ne yapmıştır? Başbakanı Erdoğan da bu toplantıda bulundu. Terör örgütü üyesi olduğunu bilmiyordum denebilir mi? Devleti yöneten hiç kimse benim haberim yoktu diyemez!

MGK kararı Bakanlar Kurulu’nda imzaya açılmadı ve hiçbir işlem yapılmadı. MGK toplantısına katılan bakanlar dışında hiç kimsenin bu karardan haberi olmadı. Bütün sorumluluğu dönemin Başbakanı Erdoğan üstlendi. Peki FETÖ'nün siyasi ayağı kim?

FETÖ'nün önünü açan siyasi otorite FETÖ'nün siyasi ayağıdır. Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı; Recep Tayyip Erdoğan'dır!"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar