CHP lideri Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni çok yaraladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni çok yaraladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısı öncesi konuştu. CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı konuşmanın kendisini yaraladığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilileri ile gerçekleştireceği toplantının öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.  CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının kendini yaraladığını belirterek, "Çok üzgünüm, olayı duyduğum andan itibaren neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Daha şehitlerimiz toprağa verilmedi, Erdoğan'ın bugün yaptığı konuşma beni çok yaraladı" dedi. 

"ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALACAK"

Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesinin boş kalacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Ben buradan bütün milletime söz veriyorum, Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmeyecek. Askerlerimiz ne için savaşıyorlar, neden oradayız. Bunları konuştuğumuz için utanıyorum" ifadelerini kullandı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu sözlerini şu şekilde noktaladı: 

"Bir oturun, millete başsağlığı dileyin. Meclis'i bir toplayın, milletvekillerini bilgilendirin. Bütün milletimizin başı sağolsun. Kahraman askerlerimiz binbir zorluk içinde görev yapıyorlar. Annelerin korktuğu bir yer olmak istemiyoruz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar