CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak S-400 açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak S-400 açıklaması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni imzalanan S-400 paketiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Gerçekler toplumdan gizleniyor." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YeniÇağ yazarı Orhan Uğuroğlu'na konuştu. 

İkinci S-400 paketiyle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Orhan Uğuroğlu'nun yazısından ilgili bölüm şöyle: 

Rusya, İkinci S400 paketinin imzalandığını açıkladı yeni bir hurda daha mı gelecek? Doğalgaz tartışması için ne düşünüyorsunuz? 

Kılıçdaroğlu: "Bilmiyoruz, gerçekler toplumdan gizleniyor. Bakın, doğal gazı Rusya'dan, İran'dan kaça aldığımızı Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayan 83 milyon insan bilmiyor. Ve öğreniyoruz ki, biz doğal gazı Avrupa'nın aldığı fiyatın 3 katı fazlasına Rusya'dan, İran'dan alıyoruz.Bu nasıl bir memleket sevgisidir?"-   

Soru: Birileri aradan maddi menfaat mi sağlıyor?

Kılıçdaroğlu: "Kesinlikle, birilerinin cebine gidiyor bu para. Çıksınlar açıklasınlar sözleşmeyi, biz de görelim. Nereye gidiyor bu paralar? Boru aynı boru, Rusya'dan geliyor Türkiye topraklarından geçiyor daha uzağa daha pahalıya Yunanistan'a Almanya'ya Avrupa'ya gidiyor. Ama biz onlardan 3 kat daha pahalı kullanıyoruz. Tablo bu ama kimse umutsuzluğa kapılmasın. Biz hep birlikte demokratik yollarla sandığa giderek Türkiye'yi bu beladan kurtaracağız." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar