CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta esnafı ziyaret etti!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta esnafı ziyaret etti!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ın Sivaslı ilçesinde belediyeyi ziyaret ettikten sonra esnafı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu: Vallahi de düzelteceğim!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak'a gitti. Kılıçdaroğlu ilk olarak Belediye Başkanı Hürriyet Şafak'ı makamında ziyaret etti. Beraberinde CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve partililer olan Kılıçdaroğlu'na, Başkan Şafak, çilek, kuru fasulye, Sivaslı'ya özgü ot ve tarhana ile el yapımı dokuma halı hediye etti.

 

kilicdaroglu-usakin-sivasli-ilcesin-otmk-jpg.webp
 

"BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞAN BUDUR"


Sivaslı'da eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Şafak, “A, b, c partisi ayırmaksızın herkese kucak açıp, eşit hizmet sağlıyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu da “Güzel, hiçbir ayrım yapmaksızın güzel olmuş. Bir belediye başkanına yakışan da budur, kendi halkı arasında eşit hizmet vermek, hiçbir ayrım yapmamak güzel bir şey” yanıtını verdi.

 

kilicdaroglu-usakin-sivasli-ilcesin-jduf-jpg.webp

"BİZE GÜVENİN"


Esnafı da ziyaret eden CHP Lideri, üretici kadınlarla sohbet ederek, "Bize güvenin. Vallahi de billahi de düzelteceğim" dedi. Kılıçdaroğlu'na bir dükkan sahibi ise havanın yağmurlu olduğunu belirtip, "İnşallah o bereket işlerimize de yansır. Mutlaka refah seviyesini yükseltmek lazım ki zincirleme olarak vatandaş da gidip, alışveriş yapabilsin. Türkiye'nin en önemli sorunu refah seviyesinin yükselmesi, özellikle de emeklilerin" dedi.

 

kilicdaroglu-usakin-sivasli-ilcesin-hali-jpg.webp

Kılıçdaroğlu da "Kişi başına gelir arttığı sürece, gelip alışveriş yapacaktır. Lokantaya, kahveye, pastaneye gidecektir. Elbise alacaktır ya da evini yenileyecektir. Gelirin tabana yayılması lazım" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, daha sonra kanaat önderleri ile görüşmek üzere Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıya geçti.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar