CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu korona virüs aşısı oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu korona virüs aşısı oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korona virüs aşısının ilk dozunu olduğunu duyurdu. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip korona virüs aşının ilk dozunu yaptırdığını açıkladı.    Haberi sosyal medya hesabından veren Kılıçdaroğlu, "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

"VATANDAŞ OLARAK SIRAMI BEKLEYECEĞİM"   

Kılıçdaroğlu, 1 ay önce yaptığı açıklamada aşı için sırasının gelmesini bekleyeceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, "Aşılama başladı, aşı için davet de geldi. Sayın Bakan (Fahrettin Koca) aradı, ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım. Onlar aşı olduğu zaman, çünkü onlar doğrudan doğruya hastalarla ilişki kuruyorlar. Onları tedavi ediyorlar. Onlar günün 24 saati çalışıyorlar." ifadelerini kullanmıştı. 

hkhkhkkk.jpg

sdfsdfdffff.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar