CHP grip aşısı gerçeğini ortaya çıkardı: Tam bir Ali Cengiz oyunu. Yazıklar olsun

CHP grip aşısı gerçeğini ortaya çıkardı: Tam bir Ali Cengiz oyunu. Yazıklar olsun
Grip aşısının ithalinde hem geç kalınmış olması hem de getirilen miktar yetmediği için sadece "yüksek risk" taşıyanlara yapılacak olması her kesimden vatandaşın tepkisine yol açtı. Grip aşısının yeterli sayıda temin edilemediğini belirten CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, duruma sert tepki gösterdi.

Sağlık Bakanlığı vatandaşlara risk durumlarına göre grip aşısı yapılacağını ve herkesin risk durumlarını e-Nabız sistemi üzerinden öğrenebileceğini açıkladı.

Bu duruma tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada grip aşısı olması gerekenlerin aşı olamadığının altını çizdi. 

SADECE YÜKSEK RİSK GRUBUNA

Grip aşısı olması gereken milyonlarca insanın aşıya ulaşamadığını belirten Özkoç, aşının sadece 'yüksek risk grubundaki raporlulara' yapıldığını söyledi.

RİSKLİ HASTALIĞI OLANA AŞI YOK

Sadece yüksek risk grubundaki raporlulara yapıldığı belirtilen grip aşısının, riskli hastalığı olan vatandaşlara yapılmadığını belirten Özkoç, "Tam bir 'Ali Cengiz' oyunu. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

Özkoç’un açıklaması şöyle:

"AKP, salgın sürecinde grip aşısını bile yeterli sayıda temin edemedi. Grip aşısı olması gereken milyonlar aşı olamıyor. Sadece yüksek risk grubundaki raporlulara yapılıyor. Ancak riskli hastalığı olanlara bile rapor çıkmıyor. Tam bir "Ali Cengiz" oyunu. Yazıklar olsun!"

ozkoc-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar