CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi'nde konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi'nde konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, Erdoğan ve Bahçeliye seslendi. "Kamuoyunun önüne çıkıp yaşanan saldırıya dair açıklama yapsınlar" diyen Kılıçdaroğlu, "Sessiz kalmaları şiddeti özendirdikleri anlamına gelir" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün ziyaret ettiği İzmit Belediyesi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan ve Bahçeli'ye seslenerek, "'Biz yapılan olaylardan dolayı, büyük bir üzüntü içindeyiz, Tükiye bunları kabul etmez. Şiddete karşıyız. Şiddete başvuranlar ve şiddeti özendirenler yakalanmalı ve yargılanmalı' diye açıklama yapmalılar" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ayrıca, saldırılara sessiz kalınmasının şiddeti özendirdiğine dikkat çekti. 

"BİZİM TÜM BELEDİYELERİMİZ DAĞITTI"

Siyasal iktidarın, yani ülkeyi yönetenlerin teşekkür etmeleri gereken ilk kişiler CHP'li belediyelerdir. Sayın Erdoğan'ın oturup kalkıp teşekkür etmesi gereken CHP'li belediyelerdir. 5 maskeyi dağıtamadılar, bizim bütün belediyelerimiz dağıttı. Bizim bütün belediyelerimiz hiçbir ayrım yapmadan herkese yardım yaptı. Eğer CHP'li belediyeler olmasaydı bugün Türkiye pandemi sürecini çok daha ağır koşullarda geçirirdi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar