CHP: "Emine Bulut cinayeti ne bir sondur, ne de bir ilktir"

CHP: "Emine Bulut cinayeti ne bir sondur, ne de bir ilktir"
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un ailesini ziyaretinde, "Kadın cinayetlerinin artışının önündeki engeller kaldırılmadan Emine Bulut cinayeti ne bir sondur, nede bir ilktir" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, beraberinde CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve CHP İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ ile birlikte 18 Ağustos'ta ayrıldığı eski eşi Fedai Varan tarafından kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un Yuva Mahallesi'nde yaşayan ailesine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Emine Bulut'un babası Ahmet, annesi Fadime Bulut ile görüşen Köse, yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü ifade edip, başsağlığı diledi.

Çıkışta açıklamalarda bulunan Köse, çok üzgün olduklarını dile getirerek, "Artık kadınlar öldürülmesin istiyoruz, artık kadınlar yaşasın istiyoruz. Son dönemlerde artarak devam eden kadın cinayetlerine bir 'dur' densin istiyoruz artık. Acılı aileyi dinledim. Aile çok acılı. 'Hep dursun' diyoruz kadın cinayetleri. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum, kadın cinayetlerinin artışının önündeki engeller kaldırılmadan Emine Bulut cinayeti ne bir sondur, nede bir ilktir" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar