CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın: Mobilyacılar daha büyük sıkıntı yaşayacak!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın: Mobilyacılar daha büyük sıkıntı yaşayacak!
Bursa İnegöl'de CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, mobilyacıların sorunlarını dinledi Aydın, mobilyacıların sorunlarına değinerek, "Sorunlar çözülmezse ileriki dönemlerde mobilyacı daha büyük sıkıntı yaşayacak" dedi.

CHP'li milletvekilden mobilyacılar çıkışı!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın beraberinde İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, Başkan Yardımcısı Zemci Şahin, Belediye Meclis Üyesi Erkan Dönmez, önceki dönem İlçe Başkanı Engin Başar, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte İnegöl, Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki mobilyacıları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

503589-604f23bdeb132.jpg

Yaklaşık 1 yıldır süren pandemi sürecinin ardından mobilyacıları dinlediklerini ve temel sorununun hammadde fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını gözlemlediklerini söyleyen Aydın, özellikle sunta, MDF ve sünger fiyatlarındaki artışların ürün fiyatlarında ciddi artışlara sebep olduğunu kaydetti.

503589-604f23bb3cb47.jpg

"MASA ALIP SANDALYE ALAMAYAN VAR"

Aydın, "Hammaddedeki sıkıntıyla art arda gelen zamlar son kullanıcının, düğün yapmak için dolaşan insanların mobilyaya, koltuk takımına ulaşmasını zorlaştırmış. Önümüz düğün sezonu ancak gördüğümüz manzarada vatandaşlarımızın 3 odadan sadece 1'ini satın alabildiğini ya da masayı almış sandalyeyi daha sonra alabileceğini üzülerek gözlemledik. Sorunlar çözülmezse ileriki dönemlerde mobilyacı daha büyük sıkıntı yaşayacak" diye konuştu.

503589-604f23b2742d7.jpg


Erkan Aydın ayrıca hükümetin bu konuda hammadde üreticilerine destek olması ve bu fiyatların aşağı çekilerek halkın daha ucuza mobilyayı tedarik edebilmesi için bir çalışma başlatacaklarını ve konuyu TBMM'de gündeme getireceğini ifade etti. (Bursa Hakimiyet)
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar