Chelsea, genç futbolcusu Callum-Hodson Odoi'nin corona olduğunu açıkladı

Chelsea, genç futbolcusu Callum-Hodson Odoi'nin corona olduğunu açıkladı
Tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüs, futbola da sıçramıştı. Chelse ada futbolcularından birinin corona virüse yakalandığını açıkladı.

Chelsea resmen açıkladı

Çin'in Wuhan kentinden yayılan ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs, futbola da sıçradı. 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, genç futbolcusu Callum-Hodson Odoi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Chelsea'den yapılan açıklamada, "Calum Hodson-Odoi'nin gün içerisinde temas kurduğu tüm ilk takım futbolcuları, antrenörler, ve kulüp çalışanları kişisel olarak izole edilmiş ve teste tabi tutulmuştur. Ayrıca, as takımın çalıştığı tesisler, bulunduğu sahalar, soyunma odalarıyla birlikte tüm tesisler kapatılmıştır." denildi.

Callum Hodson-Odoi'nin pazartesi günü semptomları gösterdiği ve o tarihten bu yana kişisel olarak karantina altında olduğu belirtildi. Testin pozitif çıkmasının ardından Hudson-Odoi için sağlık birimleriyle temasa geçildiği belirtildi.

Chelsea'nin açıklamasında, "Hudson-Odoi'nin durumu sonrası Premier Lig yönetimi ve kulüpleriyle yapıalcak toplantıda fisktürün ileri tarihe alınması yönünde talepte bulunulacaktır." ifadeleri yer aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar