Charlize Theron'dan ilişki itirafı: 5 yıldan fazla...

Charlize Theron'dan ilişki itirafı: 5 yıldan fazla...
The Drew Barrymore Show’a katılan ünlü Hollywood yıldızı Charlize Theron, özel hayatına dair konuştu. 5 yıldır kimseyle birlikte olmadığını ifade eden Theron "Hayatın getireceği oyunlara açığım" dedi.

Charlize Theron'dan ilişki itirafı: 5 yıldan fazla...

Ünlü yıldız Charlize Theron, çocukları 8 yaşındaki Jackson ve 5 yaşındaki August’ı büyütürken yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

45 yaşındaki Theron şu ifadeleri kullandı: "5 yıldan fazla bir süredir kimseyle çıkmadım. Arkadaşlarım, “Bir radevuya gitmelisin, bu adamla tanışmalısın’ demesine açığım."

sfgsfgj.jpg

Oscar ödüllü oyuncu yeni insanlarla tanışma fikrine açık olduğunu ve hayatının pek çok oyunla çıkagelmesi gerektiği bir noktasında olduğunu hissettiğini dile getirdi.

dgfhjdhjdgf.jpg

Theron sözlerini şöyle sürdürdü: "Düşündüğümüz türden bir oyun değil, hayatımın gerçekten iyi olduğu türde bir oyun bu yüzden onu getirebilmek daha iyi olur çünkü daha azını kabul etmeyeceğim."

sfghgf.jpg

"Hayatıma dair dürüstçe yalnız hissetmediğimi söyleyebilirim. Çocuk sahibi olduğunuzda bu bir başka şeyin yerini alan bir şey ya da başka bir şeye daha az ilgi duymanıza neden olan bir şey değil. Önceliklerin yüksek talep gerektirdiği bir yerde olduğunu düşünüyorum, ebeveyn olmak çok fazla işi beraberinde getiriyor."

s1200.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar