Cezaevindeyken avukatlığını yapmıştı... O da istifa etti!

Cezaevindeyken avukatlığını yapmıştı... O da istifa etti!
Erdoğan’ın, Pınarhisar Cezaevi’nde kaldığı günlerde avukatlığını yapan AKP eski Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan “Düzelmeyi bırakın, daha da kötüye gitmeye başladı. Gelinen noktada ekonomi ortada.” diyerek istifa etti.

Erdoğan’ın, Pınarhisar Cezaevi’nde kaldığı günlerde avukatlığını yapan AKP eski Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan “Düzelmeyi bırakın, daha da kötüye gitmeye başladı. Gelinen noktada ekonomi ortada.” diyerek ayrılık kararı verdiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Pınarhisar Cezaevi’nde kaldığı günlerde avukatlığını yapan AKP eski Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan’ın partisinden istifa edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta AKP’den istifa eden rski başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği belirtilen Gürşan, “Ben de ayrılacağım. Sadece teşkilatlar anlamında değil, en tepeden aşağıya kadar mental yorgunluğu var” dedi.

Tarafsız Haber Ajansı’na konuşan Gürşan, henüz istifa etmediğini ama ayrılık kararını verdiğini dile getirirken, bu noktaya geliş sürecini şu ifadelerle anlattı:

“2016’dan sonra özellikle zaman zaman zaten parti içerisinde ya da İlime geldiği zaman yanlışları, yanlış giden şeyleri söylüyordum. İçeriden bir eleştiri yapıyorduk. İşlerin iyiye gitmediğini de görüyordum. Süreç içerisinde bu daha da hızlandı. Belki Cumhurbaşkanımızın tekrar Genel Başkan olmasıyla birlikte dedik, belki düzelir, ama düzelmediğini de gördük.

Bu eleştirilerinin Ahmet Davutoğlu tarafından dile getirildiğini hatırlatan Gürşan “Hem partide hem devlette liyakata dayanmayan, ehliyete dayanmayan atamalar başladı. Sadece teşkilatlar anlamında değil, en tepeden aşağıya kadar mental yorgunluğu var. Oradan başlaması lazım değişiklik, anlayış. Düzelmedi. Düzelmeyi bırakın, daha da kötüye gitmeye başladı. Gelinen noktada ekonomi ortada.” dedi.

5-15.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar