Ceylan Ertem korona virüs açıklaması: İzole olmalıyız ama ekmek derdi

Ceylan Ertem korona virüs açıklaması: İzole olmalıyız ama ekmek derdi
Şarkıcı Ceylan Ertem korona virüse yakalandı. Evinde karantinaya girdiğini açıklayan Ertem "Belli ki nisan ayındaki gibi evlerimize kapanıp izole olmalıyız ama biliyorum, ekmek derdi" dedi.

Koronaya yakalanan Ceylan Ertem'den bomba açıklama

Şarkıcı Ceylan Ertem, korona virüse yakalandığını duyurdu.  
 

Twitter hesabından açıklama yapan Ertem, "İnanılmaz bir koruma kollama içinde de olsam ne yazık ki bugün Covid-19 test sonucum pozitif çıktı dostlar" dedi. 

Ertem şöyle devam etti:

"Maskemi çıkarmama rağmen nereden nasıl bulaştığını bilemiyorum ama şu an evde karantinadayım. İlaçlarıma 1 saat evvel başladım. 5. günümde olduğumu düşünüyor dr’um.

Dr. hanımefendi beni sakinliğe, moralimi yüksek tutmaya yönlendirdi. Hastaneye yatmama gerek olmadan umarım evde atlatabilirim. Ki hafif atlatacağım söylendi. Hastanelerdeki hemşireleri doktorları çok iyi anlayıp, önlemlerimizi en yüksek seviyeye çıkarmamızı tavsiye ederim.

Belli ki nisan ayındaki gibi evlerimize kapanıp izole olmalıyız ama biliyorum, ekmek derdi ... Keşke hepinize ‘evinizde kalın, hastalıktan korunun, gerisini düşünmeyin’ diyebilseydim. Öyle bir gücüm olabilseydi... Diyebileceğim tek şey lütfen çok çok dikkatli olun"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar