Ceyda Düvenci kızıyla birlikte Amerika'ya uçtu

Ceyda Düvenci kızıyla birlikte Amerika'ya uçtu
Serebral Palsi hastası kızı Melisa'nın tedavileri için zaman zaman yurtdışına çıkan oyuncu Ceyda Düvenci yine benzer bir yolculuk nedeniyle Amerika'ya gitti.

Yolculuğa öncekilerden farklı olarak kızıyla baş başa çıkan Ceyda Düvenci yaşadığı heyecanı ve mutluluğu Instagram hesabından yazdığı satırlarla gösterdi.

Kızıyla çektiği bir özçekimi takipçilerinin beğenisine sunan Düvenci, tedavi masraflarını kızının karşıladığını belirterek bu konuda yaşadığı gururun altını çizdi. 

İşte Düvenci'nin o paylaşımı:

"Biz gene düştük yollara. Çok gitmek istediğimiz ama 3 senedir gidemediğimiz Orlando’da beyin plastisitesi için terapi yapan bir merkeze 5 günlük terapi (ameliyat değil!) için gidiyoruz. Anne-kız çoook heyecanlıyız. Heyecanlı olmak için sebebimiz çok.

Birincisi ilk kez başbaşayız, evimizin erkekleri evde kaldı (biraz ağladık evet), ikincisi uzun zaman sonra terapi için yurtdışına gidiyor olmak bizi çok heyecanlandırdı ama Melisamın kelimeleriyle söylemem gerekirse “hayallerimiz gerçek olacaksa her şeye değer” üçüncüsü de bu terapi sürecimizin masraflarını kızım karşılıyor. 

duvenci-ic.jpg

Bu anne olarak en güzel ve en gurur verici kısmı. Kızım reklam filminde bizimle beraber oynamayı kabul etti ve kazandığı ile düştük yollara... çok heyecanlı, endişeli, mutlu ve hüzünlüyüz… tüm duygular bir arada… bakalım plasticitiy brain center maceramız kızımın hayallerine gittiğimiz hayat maceramıza neler katacak… 

Sevgili dostlar balköpüğü ve annesi uçağa biner ve önce yuvamızdaki aşklarımızı sonra da tüm sevenlerimizi kucaklar, öper… sıhhat dileyen herkes için bugün dua edin…"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar