Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'yla alakalı soruya sert çıktı

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'yla alakalı soruya sert çıktı
Komedyen Cem Yılmaz, adının aşk iddialarına karıştığı Serenay Sarıkaya ile Atina'da yaptıkları tatil sonrası Türkiye'ye geri döndü. Yılmaz, gazetecilerin Sarıkaya'yı sorması üzerine tepki gösterdi.

Cem Yılmaz, adının aşk iddialarına karıştığı Serenay Sarıkaya ile Atina'da görüntülendi. Beraber yaptıkları kısa süreli tatil sonrası ülkeye dönen komedyen kendisini çeken kameramanlara tepki gösterdi.

"SEN KİMSİN BİRADER?"

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası günlerdir sosyal medyada ve magazin haberlerinde konuşuluyordu. İki ünlü isim, Atina'daki Türkler tarafından üst üste ikinci kez görüntülendi. Bugün tek başına Türkiye'ye gelen Yılmaz, gönüllü magazincilere yakalandı. Gergin olduğu gözlenen Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile ilgili soruları duyunca kendisini görüntüleyen kişiye "Sen kimsin birader?" diyerek tepki gösterdi.

"ŞİMDİLİK HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEYECEĞİM"

Cem Yılmaz ile ilişkisini Serenay Sarıkaya'nın bitirdiği konuşulan Defne Samyeli ise önceki akşam sahne aldığı mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın birlikte görüntülenmesini hatırlatması üzerine açıklama yapan Samyeli, "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar