Cem Yılmaz: Fahrettin Koca mutlu haberler verdi

Cem Yılmaz: Fahrettin Koca mutlu haberler verdi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanlarına moral vermek için ücretsiz etkinlik düzenleme talebine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi. Yılmaz, "Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi" dedi.

Cem Yılmaz: Fahrettin Koca mutlu haberler verdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanlarına moral vermek için ücretsiz etkinlik düzenleme talebine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldiğini sosyal medyadan açıkladı. 

Cem Yılmaz, korona virüs pandemisi nedeniyle aylardır mücadele eden sağlık çalışanları için moral toplantıları ve söyleyişiler yapabileceğini ifade etmiş ve bu önerisi için Sağlık Bakanlığı'ndan destek beklemişti. 

Cem Yılmaz'ın açıklaması şöyle:

"Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca
Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Doktorlarımız,hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileri yle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu."

cemylmz2.jpg

Yılmaz, "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim." açıklamasını yapmıştı.

cemylmz1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar