Cem Belevi'den Bircan Bali ile aşk iddialarına yanıt

Cem Belevi'den Bircan Bali ile aşk iddialarına yanıt
İrem Derici ile birlikte ünlü şarkıcı Tan'ın Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi'ndeki konserini izlemeye gelen ve ön sıralarda oturan şarkıcı Cem Belevi, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Belevi, Bircan Bali ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili konuştu.

Cem Belevi'nin, 2019 yılında dünyaevine girdiği Avukat Ömer Gezen'den geçtiğimiz mart ayında sürpriz şekilde boşanan Bircan Bali ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bir süredir Çeşme'de olan 34 yaşındaki yakışıklı popçunun, kendisinden bir yaş küçük sunucu ile flört ettiği ortaya çıkmıştı. Bircan Bali'yi ekrandan takip eden ve beğendiğini dile getiren Cem Belevi'nin, tatilde ünlü sunucuyla karşılaşınca samimiyeti ilerlettiği iddia edilmişti. Cem Belevi'nin, yaklaşık üç yıl birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı oyuncu Zehra Yılmaz'la ilişkisi geçtiğimiz yıl sona ermişti. 

Belevi, bu iddların gerçeği yansıtmadığını anlatıp "Bu gece Tan’ı dinlemeye geldim, sevdiğim bir ses. Çeşme'de denk geldik sohbet ettik Bircan Bali ile. İrem gibi o da sevdiğim tanıdığım bir arkadaşım" dedi.

Bu sırada basın mensuplarının "Biz, yanındakini önce kuzenim diye tanıtıp sonra evlenenleri de gördük" şeklindeki hatırlatması üzerine araya giren Derici espri yaparak “Birine kuzenim diyeyim de evleneyim ben sevdim bunu" cevabıyla güldürdü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar