Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi sona erdi

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi sona erdi
Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Çaykur Rizespor'da karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı teknik direktör Bülent Uygun, "Hem bu formanın gerçek sahibi olan taraftarın isteği, hem başkanımızın önünü açmak adına yönetimimizle oturup karşılıklı konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

Süper Lig'de 6 hafta sonunda aldığı 1 puanla son sırada yer alan Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun ile yollar ayrıldı. Karadeniz ekibinin resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Teknik direktör Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Sayın Bülent Uygun'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz" denildi. 

7 Mart'ta Çaykur Rizespor'un başına geçen Uygun, Karadeniz ekibiyle bugüne kadar çıktığı 19 karşılaşmada 6 galibiyet 3 beraberlik alırken 10 mağlubiyet yaşadı.

BÜLENT UYGUN: BAŞKANIMIZIN ÖNÜNÜ AÇMAK ADINA GÖREVİMDEN AYRILDIM

Çaykur Rizespor'da karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı teknik direktör Bülent Uygun, "Hem bu formanın gerçek sahibi olan taraftarın isteği, hem başkanımızın önünü açmak adına yönetimimizle oturup karşılıklı konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

Bülent uygun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2020/2021 Sezonu Mart ayında göreve geldiğimiz süreç gerek bizler gerek ise taraftarımız için çok zorlu bir süreçti. Göreve geldiğimiz tarihe kadar 27 maçta sadece 6 galibiyeti olan takımı devralarak 13 maçta 6 galibiyet alarak çoğu kişinin küme düştü gözüyle baktığı Çaykur Rizespor'u kümede bırakma başarısı gösterdik.

Yeni sezonda ayrılan 21 futbolcumuz oldu, 12 yeni transferimiz ne kadar üst düzey ve kaliteli futbolcular olsa da takımımıza geç katıldı. Son maçlarda özellikle hakem hatalarından dolayı talihsiz sonuçlar almamızın sonucunda; Hem bu formanın gerçek sahibi olan taraftarın isteği, hem başkanımızın önünü açmak adına yönetimimizle oturup karşılıklı konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Başkanımıza ve yönetimimize sonsuz teşekkürü bir borç bilir, Çaykur Rizespor camiasına üstün başarılar dilerim. Allah'a emanet olunuz" dedi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar