Çaykur Rizespor son nefeste galip geldi!

Çaykur Rizespor son nefeste galip geldi!
Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yeşil Mavili ekip 90+11’de Selim Ay’ın attığı golle 2-1 kazandı. Bu sonuçla Rizespor‘un ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kasımpaşa’nın galibiyet hasreti ise 8 maça çıktı.

Çaykur Rizespor, Didi Stadı’nda oynanan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı ve ligde ilk kez kazandı. Karadeniz ekibine galibiyeti getiren goller, 11. dakikada Cemali Sertel, 90+11.dakikada ise Selim Ay’dan geldi. Kasımpaşa’nın tek golünü 61.dakikada penaltıdan Umut Bozok kaydetti. Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 4'e Kasımpaşa da 6 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR:

11. dakikada ilk isabetli şutta ev sahibi ekip öne geçmeyi başardı. Bolasie'nin sağdan ceza yayı üzerine ortasında Boldrin topu Phiri'nin önüne indirdi. Bu futbolcunun geri pasında yaklaşık 30 metreden Cemali Sertel'in sert şutunda, top filelere gitti: 1-0

62. dakikada VAR incelemesi sonucunda maçın hakemi Hüseyin Göçek Kasımpaşa lehine penaltı kararı verdi. Umut Bozok penaltıdan topu ağlara gönderdi ve Kasımpaşa 1-1'i yakaladı.

90+11 Yasin Pehlivan'ın ara pasında ceza sahası içerisinde Remy'in vuruşunda kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın çeldiği topu Selim Ay boş kaleye filelere gönderdi: 2-1

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar