Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı 2-1 bitti

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı 2-1 bitti
Süper Lig'de yeni sezon Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçuyla başladı. Rize ekibi Skoda'nın golüyle öne geçse de Önce Gökhan Gönül'ün sonra da Sosa'nın golleriyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı bitti

Süper Toto Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun açılış mücadelesi olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı başladı. Zorlu mücadeleyi Arda Kardeşler yönetiyor.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonu bugün başlıyor. Yeni sezonun açılış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor’a karşı oynuyor. TFF’nin Bilim Kurulu’nun tavsiye kararı sonrası ligin ilk yarısında tüm maçlar seyircisiz oynanacak. Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetiyor.

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Çaykur Rizespor, Skoda'nın golü ile 1-0 öne geçti. Melnjak'ın sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında çok iyi yükselen Skoda'nın kafa vuruşu Altay'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

Fenerbahçe, ağlarında bulduğu golden sonra rakip yarı alanda baskı kurmaya çalışsa da kapanan Çaykur Rizespor savunmasını geçip istediği pozisyonları yakalayamadı. 

Maçta şu ana kadar gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe, sezonun ilk penaltısından yararlanamadı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.  Karşılaşmada ikinci yarı başladı. İlk gol Çaykur Rizespor'dan geldi. Maç 1-1 devam ediyor.

Fenerbahçe, aradığı golü Gökhan Gönül ile yakaladı. Maçın 76. dakikasında Caner'in kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Gökhan Gönül kafa vuruşuyla topu kaleye yolladı. Kaleci Gökhan'ın müdahalesi yetersiz kaldı ve top ağlara gitti. 

Kazanan Fenerbahçe

Sarı lacivertliler ikinci defa penaltı kullanırken galibiyeti aldı. Dakikalar 87'yi gösterirlen ceza sahası içinde Enner Valencia'nın yerde kaldığı pozisyonda hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sosa hem galibiyet golünü hem de Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı. 

Süper Lig'de yeni sezon Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçuyla başladı. Rize ekibi Skoda'nın golüyle öne geçse de Önce Gökhan Gönül'ün sonra da Sosa'nın golleriyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar