Cayır cayır yandı...Veyis Ateş'e kötü haber

Cayır cayır yandı...Veyis Ateş'e kötü haber
Muğla'nın Marmaris ilçesinde alevler içinde kalan 35 metrelik teknenin Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Veyis Ateş'e ait olduğu iddia edildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tamir için bekleyen 35 metrelik bir tekne alevler içinde kaldı.  Kullanılamaz hale gelen teknenin Veyis Ateş'e ait olduğu iddia edildi. Marmaris'te Bozburun Mahallesi'ndeki bir yatçılık firmasında, saat 07.00 sıralarında, tamir için bekleyen 35 metrelik teknede yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE...

İhbar sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler, tersanedeki 2 fiber tekneye de sıçradı. Tersanedeki yanıcı maddeler nedeniyle alevler daha da büyüyen yangında ilk tekne tamamen, 2 fiber tekne ise kısmen yanıp kullanılamaz hale geldi. 

VEYİS ATEŞ'E AİT OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Ayrıca AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Zihni Çakır, yanan 35 metrelik teknenin Veyis Ateş'e ait olduğu yönünde bilgi aldığını açıkladı. Çakır, yangının görüntülerinin yer aldığı bir videoyu Twitter hesabından paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

"Marmaris Bozburun’da “bilinmeyen bir sebeple” yanan 35 mt’lik Ateş-1 teknesinin Veysi Ateş’e ait olduğu bilgisi var. Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesiyle ismi gündem olan Veyis Ateş’ten Marmaris Bozburun’da alev alan Ateş-1 teknesi ile ilgili bir açıklama yapılmazken Marmaris’teki kaynaklarım teknenin Veyis Ateş’e ait olduğunu teyid etti"

123456-001.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar