Cannes film festivalinden dönen Pınar Deniz, ayağının tozuyla bombayı patlattı

Cannes film festivalinden dönen Pınar Deniz, ayağının tozuyla bombayı patlattı
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, önceki akşam 75. Cannes Film Festivali dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Cannes'de kırmızı halıda giydiği kıyafeti ile göz dolduran Deniz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deniz, partneri Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara cevap verdi

Pınar Deniz, "Cannes film festivali, benim için çok güzel bir deneyim oldu. Sevdiğim oyuncularla aynı ortamda bulunmak çok güzeldi. İleride rol aldığım bir projenin Cannes Film Festivali''nde yarışmasını çok isterim" dedi.

"DURU VE SADE OLMAK İSTEDİM"

Cannes''da su yeşili bir elbise giyen Pınar Deniz, kıyafetinin beğenilmesi üzerine şunları söyledi: "Biraz duru ve sade olmak istedim. Mücevherlerimin ön planda olması benim tercihimdi."

AŞK İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz''in son fotoğrafının altına kalp emojisi koymuştu.

Aşk iddiasına yanıt veren Deniz, "Kaan beni desteklemek için o emojiyi koydu. Kendisi benim en büyük destekçim. Eğer o da katılsaydı, ben de onu desteklemek için kalp emojisi atardım. Hatta ''seni seviyorum'' bile yazardım. Kaan''ın insanlığını ve oyunculuğunu çok seviyorum. Benim için çok değerli." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar