Canlı yayında sert tepki: "Arınç FETÖ konusunda şantaj mı yapıyor?"

Canlı yayında sert tepki: "Arınç FETÖ konusunda şantaj mı yapıyor?"
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç'ın Habertürk TV'de katıldığı canlı yayın programında yaptığı değerlendirmeler, programda yorumcu olan gazeteci Metin Özkan'ın tepkisini çekti. Özkan, Arınç için "Tehdit mi ediyor şantaj mı yapıyor bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Üyesi Bülent Arınç'ın Habertürk TV'de katıldığı canlı yayın programında FETÖ konusunda ''Masum değiliz hiçbirimiz'' değerlendirmesi sonrasında yaptığı açıklamalara ilişkin programdaki gazeteci Metin Özkan'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.

Arınç "15 Temmuz'un siyasi ayağı araştırılmalı. FETÖ örgütü nasıl silah kullanacak bir noktaya geldi? İşin politik, toplumsal boyutu var. Bütün siyasetçiler bunlarla bir araya gelmişlerdir. 2011 seçimlerinden sonra FETÖ kendini belli etmeye çalıştı. Gülen'i ziyaret etmeye giden milletvekilleri var. Bunlara plaket verenler var. 15 Temmuz'da KPSS'de soru çalındığını öğrendik. 15 Temmuz'dan önce kim konuştu? Kendilerini bu kadar gizleyenlere biz hüsnüzan göstererek güzel yüzlerine aldanmışsak buna ne denecekse denecek ama bilin ki; herkes bunun içerisinde bir kere kendini buldu" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Metin Özkan ise Bülent Arınç'ın FETÖ konusundaki açıklamalarına tepki göstererek "Bülent Arınç açıklamalarıyla aba altından sopa gösteriyor... Tehdit mi ediyor şantaj mı yapıyor bilemiyorum" diyerek dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar