Çankaya'da, pandemi nedeniyle hayatını kaybeden eczacılar unutulmayacak

Çankaya'da, pandemi nedeniyle hayatını kaybeden eczacılar unutulmayacak
Çankaya Belediyesi ve Türk Eczacıları Birliği tarafından Çankaya Kızılırmak Mahallesi'nde pandemi nedeniyle hayatını kaybeden eczacılar anısına bir anıt park açıldı. Açılışa siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, sağlık sektörü çalışanları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Çankayalılar katıldı.

GÜNBOYU UMUTCAN ÖREN

Açılış töreninde konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bu parkın anlamı gerçekten çok önemli. 84 eczacımızı pandemi döneminde kaybettik. En zor şartlarda çalıştı eczacılarımız ve aramızdan ayrıldılar. Ama biz onları unutmadık ve unutturmamak adına işte bu parkta anıtlarımız üzerinde isimlerini yaşatacağız." dedi. 

eczaci-1.jpg

Açılışa, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda İYİ Partili de katıldı. Ofluoğlu Günboyu'na yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

eczaci-2.jpg


"Pandemi süresince sağlık çalışanlarımızla birlikte canı pahasına ön cephede mücadele ederken hayatını kaybeden kahraman Eczacılarımızın adını parkla ölümsüzleştiren Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen'e teşekkür ediyorum.

eczaci-4.jpg

CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım'la birlikte açılışını yaptığımız Eczacılar Parkımız Çankaya'mıza hayırlı olsun."

eczaci-5.jpgeczaci-6.jpgeczaci-7.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar