Candaş Tolga Işık'tan Nihat Özdemir'e olay sözler

Candaş Tolga Işık'tan Nihat Özdemir'e olay sözler
Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, istifa edeceğini iddia ettiği TFF Başkanı Nihat Özdemir’in 5 gün sonra yaptığı yalanlamanın ardından yeni bir açıklama yaparak “Verdiğim bilginin arkasındayım” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve TFF yönetimine yönelik kamuoyunda eleştiriler devam ederken Posta Yazarı Candaş Tolga Işık, geçtiğimiz günlerde spor medyasını sallayan bir iddiada bulunmuş ve TFF başkanının değişeceğini duyurmuştu.

Işık’ın iddiası kamuoyunda günlerce konuşulduktan sonra kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Nihat Özdemir, candaş Tolga Işık’a göndermeden bulunarak “Bu istifa iddiasını ortaya atan kişinin yerinde olsam kalemi kırarım, bir daha yazı yazmam! Ama bugün Posta Gazetesi’nde (Candaş Tolga Işık) yazı yazmış. Hangi kaynaktan çıktığı umurumda değil. Bence onlar utansınlar” ifadelerini kullanmıştı.

"VERDİĞİM BİLGİNİN ARKASINDAYIM"

Nihat Özdemir’in sözlerinin ardından sosyal medyada bir açıklama daha yapan Candaş Tolga Işık, TFF Başkanı Özdemir’in iddiasını 5 gün sonra yalanladığına dikkat çekerek verdiği bilginin arkasında olduğunu duyurdu.

14 yıldır gazeteci olduğunu ve hayatı boyunca hak etmediği hiçbir işinin ve makamının olmadığını ifade eden Işık, “Darısı Nihat Özdemir’in de başına!” dedi.

Işık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Cumartesi gecesi yazdığım, TFF Başkanı’nın 5 gün sonra çıkıp cevap verebildiği bu bilginin hala arkasındayım. Tüm detayları pazartesi gecesi Kırmızı Çizgi’de anlattım. Hep beraber göreceğiz gelişmeleri, yanılırsam dünyanın en kolay özür dileyen insanıyımdır merak buyurmasın

He bu arada bana meslek etiği filan öğretip, ahlak dersi vermiş... Ben 14 yıldır gazetecilik yapıyorum. Hayatım boyunca hak etmediğim hiçbir işim, hiçbir makamım olmadı. Darısı Nihat Özdemir’in de başına!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar