Candaş Tolga Işık: "Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir"

Candaş Tolga Işık: "Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, seçim dönemini 'Kahramanın Yolculuğu' adıyla kitaplaştırdı. Kitap tartışma yarattı.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık 'Bu yaptığınız yanlış Canan başkan' başlıklı yazısında Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklamalarını eleştirdi.

İstanbul’daki yerel seçim performansından ötürü yere göğe sığdıramadığını belirten Işık yazısında, "Koskoca CHP İl Başkanı’nın partisinin bin bir mücadele sonucu kazandığı büyükşehirde kampanyada birlikte çalıştığı bir danışmana yönelik eleştirilerini sıralayacağı yer kendi sosyal medya hesabı mıdır?" ifadelerini kullandı.

Candaş Tolga Işık'ın yazısının ilgili bölümü:

"CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Necati Özkan’ın ‘Kahramanın Yolculuğu’ kitabına yönelik isim vermeden zehir zemberek sözler etti.

Ben ki Canan Hanım’ı İstanbul’daki yerel seçim performansından ötürü yere göğe sığdıramamış, hakkında açılan davada kendisine yapılan haksızlığı dile getirerek savunmuş biriyim.

Ama bu nedir şimdi arkadaş? Koskoca CHP İl Başkanı’nın partisinin bin bir mücadele sonucu kazandığı büyükşehirde kampanyada birlikte çalıştığı bir danışmana yönelik eleştirilerini sıralayacağı yer kendi sosyal medya hesabı mıdır? Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir?

Canan Başkan eleştirilerinde haklı olabilir. Hiçbir itirazım yok. Görüşlerini İmamoğlu’yla paylaşır, partisinin yetkili kişi/kurumlarıyla paylaşır. Gerekli aksiyonun alınmasını sağlar. Aldıramıyorsa da gereğini yapar. Ama sosyal medyaya hesabından böyle bir şey yazıp “Al işte sana CHP! 2 gün olmadı seçileli birbirlerine girdiler” dedirterek eline ne geçti anlamış değilim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar