Canan Karatay'dan coronavirüs uyarısı! Korunmak için tek yolu...

Canan Karatay'dan coronavirüs uyarısı! Korunmak için tek yolu...
Prof. Dr. Canan Karatay, Çin'de ortaya çıkan coronavirüsten korunmanın yollarını anlattı. Aşısının olmayacağını belirten Karatay, "Tek aşısı, tek yolu kendi hücrelerimizi güçlü ve sağlık kılmaktır" dedi.

Çin’de ortaya çıkan ve birçok ölüme neden olan coronavirüs salgınından korunma yollarını anlattı.

Karatay, “Sabah akşam kelle paça yiyin, Coronavirüs'ü önler” tavsiyesinde bulunan Canan Karatay bu kez de aşının salgını önlemeyeceğini savundu.

Karatay, "Ben çocuk doktoru değilim, ben grip aşısına karşıyım. Bakın coronavirüs çıktı. Bu sene kullanılan grip aşırısı 2016 yılının virüslerine karşı yapılmış. 3 tane krofinya virüsünde üretmişler bu sene yapıyorlar. Ama virüsler bu kadar teknoloji uzay ileride ama insanlar daha virüsleri halledemedi. Virüsler her sene her dakika kılıf değiştirir." dedi. 

AŞI YAPAMAZSINIZ

İnegöl'de bir programda konuşan Karatay, "Coronavirüs salgınına karşı aşı yapamazsınız. Virüs demek canlı vücudun içinde hayvanda olabilir, bitkide olabilir yaşar büyür kuru yerde yaşamaz. Yani hücre içerisine girer hücrenin içindeki matereleri kullanır büyür hücreyi parçalar. Hücrenin içine girebilmesi için hücrenin kapıları açılması lazım. Zayıf bir hücrede kapılar açılır. Sağlık bir hücrede kapılar kale kapısı gibi sağlam açılmaz ve hastalanmayız. Ben onu söylüyorum onun için doğal besleneceğiz. Virüs ve griplerin her sene yenisi çıkar bunun aşısı olmaz. Bunun tek aşısı tek yolu kendi hücrelerimizin güçlü ve sağlık kılmaktır." ifadesini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar