Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısından Muharrem İnce'ye olay gönderme

Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısından Muharrem İnce'ye olay gönderme
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce Muharrem İnce'yi kastederek “Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar” dedi.

CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce, sosyal medya hesabında, CHP’li Muharrem İnce’nin parti kuracağı söylentileri üzerine “Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar” açıklamasında bulundu.

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı sonrası Muharrem İnce'nin parti kuracağı söylentileri gündeme gelirken, CHP içerisinde de hareketlilik yaşanıyor.

Muharrem İnce söylentilerle ilgili “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım” açıklamasında bulunurken, CHP İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce dikkat çeken bir paylaşım geldi.

“TEK BAŞINA İKTİDAR”

Twitter hesabından açıklamada bulunan CHP’li Düzce, “Parti kuracağı iddialarını reddetmeyen arkadaş yanına Metin Feyzioğlu, Nedim Şener ve Öztürk Yılmaz gibi isimleri de alırsa tartışmasız tek başına iktidar” ifadelerini kullandı. Düzce devamında, “Düşünsenize memleketin tek sorunu seçim sonrası kaybolan cumhurbaşkanının nerede olduğunu bulmak olacak” dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM: 

burkay-tweet.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar